![]() |
||||
Link :: 13.04.2005 :: 22:35 Link :: 14.04.2005 :: 21:12 Dzisiejszy dzień był jak prawie każdy czyli....nudy. Dzisiaj uśfiadomiłem sobie że chyba sie zabujałem. Ciągle myśle o jednej dziewczynie: w budzie, w domu, na dworze. Jest bardzo fajna, ładna i wogóle jest super ![]() Komentuj(1) Link :: 15.04.2005 :: 21:47 Dzisiejszy dzień był dla mnie pechowy. Podczas grania w piłę źle uderzyłem w piłke i ........ trach. Leżę, straszny ból. Zchodzę z boiska a potem ide do domu. Następnie jade do szpitala na prześwietlenie. Po drodze noga mispuchła jak bania. Naszczęście okazało sie ze to tylko zwichnięcie. Przez 2-4 dni w domu ![]() Komentuj(1) Link :: 19.04.2005 :: 09:37 Przez kilka ostatnich dni niepisałem bo niemiałem o czym. Ciąge siedze w domu i sie nudze. Ostatniej nocy śniło mi sie że spotkałem sie z dziewczyną z którą miałem sie spotkać, szkoda że sie z niego obudziłem.Ten sen był super, gdyby tak było napraffde. Bardzo za nią tęsknie. Pozdro dla wszystkich którzy czytają mojego bloga Komentuj(1) Link :: 20.04.2005 :: 21:52 Dzisiaj pierwszy dzień w tym tygodniu byłem w budzie. Straszne nudy. Jestem smutny bo moja przyjaciółka jes smutna a jak ona jes to ja tesh. A miało być tak pięknie. Pooooooozddroffko dla niej i :* Komentuj(1) Link :: 22.04.2005 :: 23:24 Przez kilka ostatnich dni niepisałem bo miałem coś z netem. ale i tak nic sie niedzialo. W budzie jak zwykle nudy. Niestety coś mi sie psuje z internetem. Wielkie pozdro dla: Jagi, Marka, Oli. Komentuj(1) Link :: 23.04.2005 :: 21:00 Dzisiejsza sobótka była jak każda. Rano u kuzynek byłem potem posprzątałem pokój i wyszłem nadwór. I tak minoł mi dzonek aż do wieczora. A wieczorkiem oczywiście na kompie. Pozdro dla Jagi i Oli Komentuj(1) Link :: 26.04.2005 :: 10:19 W niedziele razem z rodzicami byłem w Poznaniu. Najpierw pojechaliśmy na giełde samochodową. Tam widziałem super bryki. Potem mi sie poszczęściło i poszliśmy oglądać wyścigi ścigaczów. Pierwszy raz widziałem jak sie ścigali na żywo. Potem pochodziliśmy po sklepach. Ogólnie było super. Pozdro dla Jagi i Olci Komentuj(1) Link :: 26.04.2005 :: 10:22 Wczorajszy poniedziałek nie był złym dzniem. Na 8 do budy tylko do 11,40 czyli 4 lekcje. Potem do domu na kompa. Gdzieś o 3 na dwór do 6 a potem znowu na kompie. Jutro bedzie jeszcze lepiej bo nieidziemy do budy :]. Pozdroffka Komentuj(3) Link :: 28.04.2005 :: 17:54 Dzisiejszy czwartek był doosyć dobrym dniem. Na 8 do budy i polski czyli luuuuzz. Potem w-f tesh luz. Potem muza to jush zupełnie luzz. A potem hipa czyli stress żeby niepytała. Potem jush luzz bo matma wypadła. Dobrze by bylo gdyby mnie znowu alergia niezłapała. Ale ogólnie dobry dzionek. Jutro sprawdzian z bioli. Napeffno jak zwykle bedzie trudny. Jutro mam spotkanie z moją nową przjaciółką. Pozdro ogólnie dla wszystkich ale w szczególności dla JaGi. Komentuj(2) Link :: 29.04.2005 :: 16:27 Dzisiejszy dzień jak wczorajszy przesiedziałem w domku. Tylko że dzisiaj niebyłem w buudzie ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 29.04.2005 :: 16:28 Dzisiejszy dzień jak wczorajszy przesiedziałem w domku. Tylko że dzisiaj niebyłem w buudzie ![]() ![]() Komentuj(1) |
2025
|